| فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Danial مدیر سایت دانیال
تعداد پستها : 148 Registration date : 2007-11-23
| عنوان: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه السبت يناير 05, 2008 2:49 pm | |
| اين روشي كه ميخوام بگم ميتونيد فايلهتيتان رو به مقدار زياد فشرده كنيد و كيفيت اصلا كم نميشود. براي اين كار به برنامه WinRar احتياج داريد كه ميتونيد ازلينك زير بگيرد(حجم:1.15 مگابايت) (ورژن 3.70 همراه كرك) لينك دانلود را هم اگه نرمافزارش رو نداشتین میزارم آموزش : ابتدا پوشه و يا فايلهايي را كه ميخواهيد فشرده كنيد انتخاب كرده و بعد راست كليك كنيد و Add to Archive رو انتخاب كنيد در پنجره اي كه باز شد در سمت راست كه با خط آبي نوشته شده Archiving option بايد گزينه هاي : Create Solid Archive Put Authenticity Verification Put Recovery Record تيك دار بشوند بعد در سمت چپ در قسمت compression Methode حالت Normal را به Best تغيير دهيد حالا فقط با زدن دكمه OK ميبينيد كه چقدر فايلتان فشرده خواهد شد. این روش میتونه 2 گیگ را به 600 مگ و هر 100 مگ را به 10 مگ تبدیل کنه چطوره عالیه نه | |
|
| |
SAM-SON اگه نباشه جاش خالیه
تعداد پستها : 63 Registration date : 2007-12-20
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الإثنين يناير 07, 2008 3:13 am | |
| - Danial نوشته است:
- اين روشي كه ميخوام بگم ميتونيد فايلهتيتان رو به مقدار زياد فشرده كنيد و كيفيت اصلا كم نميشود.
براي اين كار به برنامه WinRar احتياج داريد كه ميتونيد ازلينك زير بگيرد(حجم:1.15 مگابايت) (ورژن 3.70 همراه كرك) لينك دانلود را هم اگه نرمافزارش رو نداشتین میزارم
آموزش : ابتدا پوشه و يا فايلهايي را كه ميخواهيد فشرده كنيد انتخاب كرده و بعد راست كليك كنيد و Add to Archive رو انتخاب كنيد در پنجره اي كه باز شد در سمت راست كه با خط آبي نوشته شده Archiving option بايد گزينه هاي : Create Solid Archive Put Authenticity Verification Put Recovery Record تيك دار بشوند بعد در سمت چپ در قسمت compression Methode حالت Normal را به Best تغيير دهيد
حالا فقط با زدن دكمه OK ميبينيد كه چقدر فايلتان فشرده خواهد شد.
این روش میتونه 2 گیگ را به 600 مگ و هر 100 مگ را به 10 مگ تبدیل کنه چطوره عالیه نه ======================================================== خوب به نظر من چیز جالبی هستش البته اگه واقعیت داشته باشه؟! حالا لینک بزار تا ببینیم چیه ارزش داره یا نه. بازم بخواطر زحمتی که میکشی ازت ممنون. | |
|
| |
Danial مدیر سایت دانیال
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الإثنين يناير 07, 2008 6:32 am | |
| چی رو بزارم مگه نرم افزار winrar را نداری | |
|
| |
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الإثنين يناير 07, 2008 10:19 am | |
| - Danial نوشته است:
- چی رو بزارم مگه نرم افزار winrar را نداری
======================================================== نه این ورژن که تو میگی رو تا حالا ندیدم که 600 مگ رو به 100 مگ تبدیل میکنه؟ | |
|
| |
Danial مدیر سایت دانیال
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الإثنين يناير 07, 2008 1:48 pm | |
| با با عزیزم این یه ورژن مخصوص نیست تو تمام ورژن هاش میشه فقط باید وقتی که می خوای زیب کنی اون کار ها را انجام بدی(اصلا متن بالا را خوندی) | |
|
| |
dark عضو جدید انجمن
تعداد پستها : 2 Registration date : 2008-01-18
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الجمعة يناير 18, 2008 12:59 am | |
| دوست عزيز بهتر نيست منبع رو هم بگي ؟ چون اوني كه اين رو آموزش داده زحمت كشيده واسش نگو كه منبع نداره | |
|
| |
Danial مدیر سایت دانیال
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الجمعة يناير 18, 2008 4:42 am | |
| اگه فقط به خاطر همین لینک ثبتنام کردین کار خوبی نکردین چون میتونستین به من ایمیا یا با چت بکین ولی باز هم ممنون و من همین جا میگم از کجا ورداشتم این مطلب از سایت خودتو یعنی انجمن خودتون برداشته شده و توسط diplomat_rock که یکی از دوستامه نوشته شده یا همون پرشین ساکر خودتون. www.persianpes.com | |
|
| |
dark عضو جدید انجمن
تعداد پستها : 2 Registration date : 2008-01-18
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الجمعة يناير 18, 2008 10:48 am | |
| سايت من ؟ من كه سالي يه بار نت ميام گفتم كه منبع بداري من حيف كه ميرم سر ساختمون كار ميكنم وگرنه كمكتون ميكردم | |
|
| |
| |
| |
Danial مدیر سایت دانیال
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه السبت يناير 19, 2008 3:57 pm | |
| نه نه اصلا باهات موافق نیستم و بهت هم میگم که از این به بعد اگه جایی دیدی منبعشو نگفتن حتما تذکر بده بهشون چون خیلی بده | |
|
| |
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الأحد يناير 20, 2008 5:56 am | |
| از این ببد میگم . قول میدم . قسم میخورم که میگم . ولی خودم این کار رو نمیکنم. | |
|
| |
Danial مدیر سایت دانیال
| عنوان: رد: فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه الأحد يناير 20, 2008 6:09 am | |
| خوب مشکلی نداره که من هم به تو میگم البته خودت میدونی ماله من کاملا جدیه و امکان داره پستت یا تاپیکت حذف شه مثل همون عکسهات البته اون مشکلش یه چیز دیگه بود | |
|
| |
| فشرده كردن فايلها و پوشه ها به مقدار قابل ملاحظه | |
|